Jong Sparta blijft op 2-2 steken

2 April 2018, 20:19 uur

Jong Sparta is vandaag in en tegen Barendrecht op een 2-2 gelijkspel blijven steken. Onder toeziend oog van hoofdtrainer Dick Advocaat (foto)  en assistent Cor Pot openden de Rotterdammers op sportpark De Bongerd De Bongerd de score. Ibrahim Dervisoglu nam de 0-1 voor zijn rekening, maar die lag maar net in het net toen Donny Navajas Sanchez  (foto) de ploegen weer in evenwicht bracht. Tot aan de rust bleef het 1-1 en kregen beide ploegen kansen.

In dit spelbeld kwam in de tweede helft geen verandering, maar nu scoorde de thuisclub als eerste. Donny Navajas Sanchez  tekende voor 2-1, waarna Ibrahim Dervisoglu Jong Sparta weer op gelijke hoogte bracht. In een aantrekkelijke wedstrijd kregen beide partijen nog goede mogelijkheden op de overwinning.