Jong Sparta ontvangt GVVV

1 February 2019, 20:17 uur

Jong Sparta wacht nog op de eerste zege in het nieuwe jaar. Nadat 2019 was begonnen met een gelijkspel (3-3) tegen Rijnsburgse Boys werd een nederlaag geleden bij De Treffers en vervolgens gelijk gespeeld (2-2) tegen Jong Vitesse.

Jong Sparta kan zaterdag (aanvang 15.30 uur) op Het Kasteel een en ander recht zetten tegen GVVV. Een voordeel daarbij is dat trainer Jeroen Rijsdijk kan beschikken over spelers, die vrijdagavond niet of nauwelijks in actie kwamen voor het eerste in Volendam.

De ploeg uit Veenendaal staat twaalfde na negentien duels. Bij de eerdere confrontatie dit seizoen leek Jong Sparta halverwege op rozen te zitten met een ruime voorsprong bij rust (0-3). In de tweede helft werd het onverwacht spannend, maar trokken de beloften alsnog aan het langste eind: 3-4.
Kaarten zijn te koop via spartakaartje.nl of in de Sparta fanshop, seizoenkaarthouders hebben gratis toegang.