Jong Sparta snakt nar winterrust

3 December 2022, 21:45 uur
Orange Pictures
Madi: enige doelpunt

Jong Sparta speelde zaterdagmiddag bij Kozakken Boys de voorlaatste wedstrijd voor de gedwongen winterpauze in de tweede divisie. De mannen van trainer Geert-Arend Roorda hadden achteraf liever ook winterstop gehad gezien de forse nederlaag die er werd geleden (4-1).

Kozakken Boys was gevaarlijker en kwam ook terecht op een 1-0 voorsprong via Kevin Vermeulen. Eigenlijk tegen de verhouding in kwam Jong Sparta terug in de wedstrijd via Achraf Madi op aangeven van Jerrel Hak. Voor rust bracht Kozakken Boys de stand weer in het voordeel van de thuisclub via Rick Mulder.

Na rust eenzelfde beeld en Kozakken Boys liep uit naar een 4-1 eindstand. Een poeier in de bovenhoek en een goal van een oud-Spartaan, Ugur Altintas, zorgden ervoor dat Jong Sparta met een kater naar huis gaat.

Volgende week de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar, dan speelt Jong Sparta uit bij FC Lisse.