Linssen: het was niet sprankelend, energie was beetje zoek

22 August 2021, 16:59 uur
Sport
mainImage

Bryan Linssen gaf na de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-0) bij ESPN ronduit toe dat Feyenoord niet groots had gespeeld in De Kuip. "Nee, het was absoluut niet sprankelend", beaamde de maker van beide treffers in het laatste half uur. "We hadden best wel wat moeite. We kregen de energie niet echt in ons spel. Die was een beetje zoek bij ons."

Linssen vond nog wel dat Feyenoord veel kansen had afgedwongen. "Maar Warner Hahn stond ontzettend goed te keepen, los van die 1-0", doelde hij op de halve redding van de oud-Feyenoorder waarna hij scoorde uit de rebound. "Ik maak liever zo'n tweede doelpunt", sprak Linssen glunderend. Hij haalde in de 87e minuut fraai uit. "Met links nog wel, nou ja, het was een kwestie van ogen dicht en gaan. Ik kan wel redelijk schieten met links, maar dat die bal er zo invloog, was wel mooi."

Linssen kopte na zijn tweede treffer ook nog op paal. "Ja, zonde, het had dus ook een hattrick kunnen zijn, maar je kunt niet alles hebben. Ik denk in elk geval dat de roep bij Feyenoord om een nieuwe nummer 9 wel weer even zal verstommen. Bij elke kans die ik mis, komen er verhalen over een nieuwe spits naar boven, maar na vandaag zal dat even wat minder zijn."


Door: ANP