Dagblad010 | Martin van Geel keert terug naar Willem II

Martin van Geel keert terug naar Willem II

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Martin van Geel wordt volgens het Brabants Dagblad de nieuwe algemeen directeur van Willem II. In Tilburg gaat Van Geel een directie-duo vormen met technisch directeur Joris Mathijsen. De twee moeten samen een 'topsportklimaat' gaan neerzetten.

Enkele maanden geleden werd bekend dat Van Geel (58) per 1 juli afscheid neemt van Feyenoord. Hij was sinds begin 2011 technisch directeur in De Kuip. De naam van Van Geel zong al een tijdje rond in de Tilburgse wandelgangen. Hij heeft een rijk verleden bij de Tricolores. Van Geel begon én beëindigde zijn actieve loopbaan bij Willem II en werkte er tussen 1995 en 2002 als td. Na omzwervingen bij AZ, Ajax, Roda JC en Feyenoord staat hij volgens het Brabants Dagblad nu dus voor een terugkeer.

Mathijsen werd bij Feyenoord genoemd als opvolger van uitgerekend Van Geel. Van een vertrek naar De Kuip lijkt echter geen sprake. Met Mathijsen als technisch directeur en Van Geel als algemeen directeur wil Willem II zich in de komende jaren definitief gaan vestigen in de subtop van de eredivisie.

Wanneer de aanstelling van Van Geel bekend wordt, bericht het Brabants Dagblad niet. Het regionale medium heeft het over een 'op handen zijnde aanstelling'.

 


Foto: Digitaal Dagblad