Dagblad010 | Matchwinner Til: dit moeten we goed analyseren
mainImage

Matchwinner Til: dit moeten we goed analyseren

Guus Til.
29 juli 2021, 22:36 uur
Sport, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

Guus Til schrok donderdag van de vele kansen die Feyenoord weggaf in de thuiswedstrijd tegen FC Drita (3-2) in de tweede voorronde van de Conference League. "Drita speelde op de counter, daar waren wij totaal niet waakzaam op. Hoe wij soms de kansen weggaven, dat was eigenlijk ongelooflijk. Dit zullen we goed moeten analyseren", zei de uitblinker in een eerste reactie tegen ESPN.

Til maakte alle drie de doelpunten voor Feyenoord, de eerste twee met zijn hoofd en de derde maakte hij in de 90e minuut vanuit de rebound. "Ik had er denk ik wel vijf kunnen maken vanavond", aldus de oud-speler van AZ. "Maar we zijn door, daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb ontzettend genoten. Het was fantastisch om sinds lange tijd weer een belangrijke wedstrijd met veel toeschouwers in een stadion te mogen spelen. Of ons spel snel beter zal moeten? Dat zeker."

Aanvoerder Leroy Fer speelde ongelukkig en was blij dat het goed afliep met Feyenoord. "Ik had zeker mijn avond niet. Ik maak twee fouten en daar komen twee doelpunten uit", zei hij. "Ik denk dat we als team geknokt hebben en verdiend hebben gewonnen. Als ervaren speler wil je dit soort fouten niet maken, zeker in dit soort wedstrijden niet. Ik ben goed geholpen door iedereen."


Door: ANP | Foto: Feyenoord Media