mainImage

Mike van Duinen naar PEC Zwolle

Afbeelding is niet meer beschikbaar
21 juni 2018, 09:51 uur
Sport

Excelsior raakt Mike van Duinen toch kwijt. De spits mag zich spoedig speler van PEC Zwolle noemen. De eredivisionist heeft met Excelsior een akkoord bereikt over een transfer. Daar waren maandenlange onderhandelingen voor nodig.

Dat meldt De Telegraaf. PEC wil Van Duinen al een tijdje naar Zwolle halen, maar Excelsior was niet van plan om zomaar mee te werken. Het bedrag dat PEC wilde betalen, zo'n 750.000 euro, werd in Rotterdam-Kralingen als te laag beschouwd. Volgens de berichten aasde Excelsior op 820.000 euro.

"Ik heb nog een contract voor één seizoen en Excelsior heeft mij transfervrij gekregen. Ik kan mij nu verbeteren en de club wil er nóg meer geld uitslepen. Dat stuit me tegen de borst", liet een ontevreden Van Duinen eerder weten aan De Telegraaf.

Diezelfde krant meldt nu dat een transfer aanstaande is. Excelsior heeft genoegen genomen met een transferbedrag van zo'n 750.000 euro, het bedrag dat PEC in eerste instantie bood. In Zwolle ligt een driejarig contract klaar voor de spits.

 


Foto: Digitaal Dagblad