Pak slaag voor Jong Feyenoord

2 December 2019, 21:53 uur
Splinter de Mooij, enige doelpunt

Jong Feyenoord heeft in Zwolle een pak op z’n broek gekregen van PEC. Het was de tweede nederlaag op rij. Feyenoord is daarmee gezakt naar de vierde plaats met vier punten achterstand op Jong Groningen.

De competitiewedstrijd begon voortvarend voor Jong Feyenoord, dat voornamelijk met jeugdspelers aantrad. Jong PEC Zwolle raakte vroeg in de wedstrijd weliswaar de lat met een kopbal, maar in de zesde minuut opende Splinter de Mooij de score voor de bezoekers: 0-1.

Voor rust boog de thuisploeg die achterstand om naar een 2-1 voorsprong. Na de pauze vond Jong PEC Zwolle nog twee keer het net, waardoor het team de drie punten in Zwolle hield.

Opstelling Jong Feyenoord: Evora, Huijgen, Van der Lubbe, Johnston, Veenvliet (82’ Van der Veldt), Bouchataoui, Akdeniz (69’ Tearr), Zitman, Belarbi (69’ Van Veldhoven), De Mooij, Omgba.