Populaire Cor Potcast dingt mee naar prijs, als u stemt

15 October 2020, 18:53 uur
Sport
mainImage
Links en in het midden de presentatoren. Rechts boven hun idool: Cor Pot

De buitengewoon populaire Cor Potcast van de Rotterdamse betaald voetbalspelers Bart Vriends (Sparta), Thomas Verhaar en Maarten de Fockert (beiden Excelsior) dingt mee naar de prestigieuze Dutch Podcast Award van BNR Nieuwsradio.

Het dé onafhankelijke prijs voor podcasts in Nederland en wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. BNR Nieuwsradio geeft hiermee een ode aan de podcast en biedt makers een podium. De winnaars komen tot stand via stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury. Het afgelopen jaar (2019) brachten bijna 20.000 mensen hun stem uit.

In 2020 zijn er 10 verschillende categorieën. In de categorie Sport zit de productie van de drie Rotterdamse voetballers. Omdat evenementen voorlopig niet zijn toegestaan, kiest de organisatie dit jaar voor een online editie. Op donderdag 5 en vrijdag 6 november worden de winnaars van de 10 categorieën één voor één, online bekend gemaakt. 

Rotterdammers die de Cor Potcast van de drie Rotterdamse voetballers (de naam heeft betrekking op hun voetaltrainer Cor Pot, naar wiens levensverhalen met open monden luisterden) origineel en leuk vinden kunnen meestemmen op: www.podcastawards.nl/stem