PSV-middenvelder Veerman na vertrek Van Nistelrooij bedreigd

28 May 2023, 17:51 uur
Sport
mainImage
ANP

PSV-middenvelder Joey Veerman heeft na het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij te maken met bedreigingen. Dat gebeurde na berichtgeving dat hij niet tevreden zou zijn geweest over de samenwerking met de coach.

"Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie", zei Veerman zondag na de 2-1-zege van PSV bij AZ in een interview tegen de NOS. "Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week."

Veerman zegt dat hij niets te maken heeft met het vertrek van Van Nistelrooij. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek", vervolgde hij bij de NOS. "Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is."

Naast Veerman heeft ook zijn vriendin online te maken met bedreigingen, vertelde hij. "Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten. De voetbalwereld is echt een schijtwereld."


Door: ANP