PSV pakt in Champions League punt bij Franse kampioen PSG

22 October 2024, 23:32 uur
ANP

PSV heeft dinsdagavond in de Champions League met de nodige moeite een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen de Franse kampioen Paris Saint-Germain. Het werd 1-1.

Paris Saint-Germain liet in het eerste half uur de nodige kansen liggen. PSV sloeg in de 34e minuut via Noa Lang wel toe. De buitenspeler kapte vanaf de linkerkant naar binnen en schoot in de korte hoek raak (0-1).

PSV hield tot de rust stand, maar moest in de beginfase van de tweede helft de gelijkmaker toestaan. Verdediger Achraf Hakimi verraste keeper Walter Benítez met een schot van buiten het zestienmetergebied (1-1).

De scheidsrechter floot in blessuretijd voor een strafschop voor PSG, na een overtreding van Olivier Boscagli, maar draaide die beslissing terug na het zien van de beelden. Benítez r