Southampton maakt werk van doelman Bijlow van Feyenoord

21 August 2024, 17:34 uur
Sport
mainImage
ANP

Justin Bijlow staat in de belangstelling van Southampton. De Engelse club onderzoekt tegen welke voorwaarden de 26-jarige doelman naar de Premier League kan komen.

Volgens De Telegraaf kan Bijlow de eerste doelman worden van de club die dit seizoen is teruggekeerd naar de hoogste voetbalklasse van Engeland. Bijlow is bij Feyenoord zijn basisplaats verloren aan Timon Wellenreuther. Bijlow staat nog twee seizoenen onder contract bij Feyenoord, waar hij als jeugdspeler begon. Hij is ontevreden over zijn huidige rol bij de laatste winnaar van de KNVB-beker en Johan Cruijff Schaal.

Bijlow trok vorig seizoen de aandacht van Manchester United en Arsenal, die op zoek waren naar een tweede doelman. De Rotterdammer werd de afgelopen seizoenen geplaagd door blessureleed.

Bijlow is niet de enige speler die Feyenoord dreigt te verlaten. Marcus Holmgren Pedersen kan zijn loopbaan voortzetten bij Torino, dat dit seizoen linksback Borna Sosa van Ajax huurt. Pedersen heeft geen basisplaats bij Feyenoord.

Het staat ook nog niet vast dat Santiago Giménez bij Feyenoord blijft. Nottingham Forest heeft de komst van de spits nog niet opgegeven, weten Engelse media.
 

 


Door: ANP{