Sparta legt Arno Verschueren vast tot 2025

19 January 2022, 19:24 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures
Verschueren

Na het vertrek van Mohammed Osman en Kenzo Goudmijn heeft Sparta Arno Verschueren aangetrokken. Hij komt in eerste instantie op huurbasis over van Lommel SK, waarna Sparta hem komende zomer definitief inlijft tot medio 2025.

De in 1997 in het Vlaamse Lier geboren middenvelder speelde eerder voor KVC Westerlo en NAC. Hij heeft inmiddels 168 wedstrijden in het professionele voetbal op zijn naam staan en is dus een ervaren kracht die direct ingezet kan worden.

Er was al enige tijd sprake van de komst van Verschueren, die vorige week als meetrainde op Het Kasteel. "Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de deal is nu eindelijk rond", reageert Verschueren tegenover de clubkanalen van Sparta. "Ik ben heel blij om hier eindelijk officieel aan te sluiten. Ik denk dat het een heel goede deal is. Sparta is gewoon een erg mooie en interessante club. Als je het goed doet hier kun je weer een stap hogerop maken. Ik ben blij dat ik weer in Nederland kan spelen."

Verschueren was een vaste kracht bij Lommel, dat op het tweede niveau in België actief is. De jeugdinternational heeft ook een verleden bij NAC Breda, waar hij vier seizoenen lang basisspeler was.