Stefan de Vrij tekent 5 jaar bij Inter

25 March 2018, 16:45 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De oud-Feyenoorder Stefan de Vrij uit Ouderkerk aan den IJssel zet zijn loopbaan voort bij Inter Milan. La Gazzetta dello Sport weet dat de verdediger van SS Lazio en het Nederlands elftal definitief een akkoord heeft bereikt met Internazionale.

Momenteel is De Vrij (26) op pad met Oranje. Maandag staat er een oefenduel met Portugal op het programma. Na de interlandperiode zet de voormalige centrale verdediger van Feyenoord zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis bij Inter. Per seizoen gaat hij zo'n 4,2 miljoen euro opstrijken.

Het is al een tijdje bekend dat De Vrij transfervrij mag vertrekken bij Lazio. Club en speler werden het niet eens over een nieuw contract. Vanuit heel Europa was er belangstelling voor De Vrij. Eerder deze week meldden Spaanse media nog dat ook FC Barcelona in de markt was voor de Nederlander.

De Vrij heeft nu een knoop doorgehakt: hij blijft actief in de Serie A en wordt per 1 juli speler van de Nerazzurri. Inter staat momenteel op de vierde plaats in de Italiaanse competitie en is daarmee volop in de race voor een ticket voor de Champions League.