Uitblinker Minteh wil best nog een seizoen bij Feyenoord blijven

7 April 2024, 18:26 uur
Sport
mainImage
ANP

Yankuba Minteh was de grote uitblinker bij Feyenoord in het sensationele thuisduel met Ajax (6-0). Dat was niet alleen door zijn twee doelpunten. De 19-jarige Gambiaan was ongrijpbaar voor de machteloze verdedigers van Ajax. Hij bereidde ook nog eens de openingstreffer van Igor Paixão voor.

"We wilden echt iets rechtzetten", zei Minteh. "Dat gelijkspel van donderdag tegen FC Volendam kon natuurlijk niet. Dan is het mooi dat we ons zo revancheren. Tegen Ajax nog wel. Dan zie je dat we erg goed kunnen voetballen. We bleven maar gaan. Onze coach wilde ook dat we met deze intensiteit zouden spelen."

Minteh maakte het tweede en vierde doelpunt van Feyenoord. Zijn 4-0 was een juweeltje. Hij krulde de bal prachtig in de verre hoek van het doel. "Maar voor mij was dit geen lastig doelpunt. Zo heb ik in Gambia in het verleden vaak gescoord."

Feyenoord huurt Minteh dit seizoen van Newcastle United. De buitenspeler wil volgend seizoen ook best voor Feyenoord spelen. "Ik blijf hier als daar de kans voor is. Maar ik weet niet wat Newcastle United wil. Het hangt niet van mij af."
 

 


Door: ANP