Verliezen van Ajax doet pijn bij Feyenoord-trainer Slot

19 December 2021, 17:53 uur
Sport
mainImage
ANP
Trainer Arne Slot.

Trainer Arne Slot sprak van een harde klap na de nederlaag van Feyenoord tegen Ajax (0-2). "Na de bekernederlaag van woensdag tegen FC Twente was dit weer een heel harde klap", zei hij. "Met Feyenoord van Ajax verliezen, dat is altijd teleurstellend. Maar ook deze doet weer pijn."

"Het was zeker geen mooie wedstrijd", zei Slot. "Maar je wil wel vooral winnen. We waren allebei niet zo goed. Ajax is dit seizoen terecht bejubeld om het aanvalsspel. Maar ze hebben nu nauwelijks kansen gekregen. Ze winnen met 2-0 zonder dat ze echt een grote kans hebben gekregen. Maar wij scoren in eigen doel", doelt hij op een ongelukkig moment van Marcos Senesi. "En Ajax scoort uit een penalty."

Feyenoord sluit woensdag de eerste helft van het seizoen af met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Voor de geblesseerde Luis Sinisterra, uitgevallen tegen Ajax, en Gernot Trauner komt die wedstrijd waarschijnlijk nog te vroeg. "Dat wordt een belangrijke wedstrijd voor ons", zei Slot. "Het is ook heel snel weer woensdag. Mijn spelers waren net heel erg teleurgesteld. Maar ik heb ze ook gezegd dat het helemaal niet zo slecht is dat ze slechts 3 punten achterstaan op Ajax. Het seizoen is nog lang niet voorbij."


Door: ANP