Dagblad010 | Toffler en Zalmhuis brengen 'coronaproof' festival

Toffler en Zalmhuis brengen 'coronaproof' festival

mainImage

Veel festivalliefhebbers hebben maandenlang gehunkerd naar het festivalseizoen. De huidige coronamaatregelen maken echter dat alle festivals worden afgelast. Zo kan het grootste technofestival van Rotterdam, Toffler Festival , dat vorig jaar maar liefst 14.000 gasten trok niet doorgaan. Om haar fans tegemoet te komen slaat de organisatie de handen ineen met het recent heropende Zalmhuis.

De iconen van de havenstad organiseren een coronaproof festival op afstand voor álle Rotterdammers. Waar de festivalorganisatie zorgt voor een fantastische livestream line-up, verzorgt het Zalmhuis een exclusieve picknickmand die is voorzien van alle festival essentials. De box bevat verse sushi, een fles witte wijn, gin-tonic, water, Toffler merchandise en een limited edition picknickkleed.

Het pakket kan worden uitgebreid met een JBL box met maar liefst 10 uur speeltijd én twee limited Toffler caps. Met de lekkerste beats, verse sushi en koude drankjes kan heel Rotterdam op zaterdag 30 mei tóch 'samen' dansen.

Hoewel het niet mogelijk is om écht bij elkaar te komen, nodigt Toffler x Zalmhuis alle Rotterdammers uit om een feestje te brouwen. Vanaf een heerlijk plekje langs de Maas, in het park of de achtertuin geniet eenieder van de welbekende Toffler sounds en verse lekkernijen van het Zalmhuis.

Om het gevoel van saamhorigheid te waarborgen, bevat elke picknickmand een limited edition picknickkleed. De drone die over de stad vliegt brengt alle kleden, in alle Rotterdamse hoeken en gaten, in beeld. Ook genieten alle ‘festivalgangers’ tegelijkertijd van livemuziek. Op deze manier is het festival niet alleen coronaproof, maar ook toegankelijk voor iedere muziek- en foodliefhebber. Jong en oud geniet zorgeloos. Op afstand, maar toch samen.


Foto: Do Nossent