Het seizoen van Michiel Kramer is mogelijk al voorbij. De spits van Sparta heeft maandag te horen gekregen dat de aanklager betaald voetbal hem voor zeven duels wil schorsen.

Kramer kreeg zaterdagavond direct rood in de uitwedstrijd tegen Vitesse (7-0 verlies). Hij schopte Alexander Büttner vol in het gezicht. Scheidsrechter Kevin Blom stuurde Kramer direct van het veld. In het duel met de linksback van Vitesse kreeg Kramer in eerste instantie een elleboogstoot. Kramer reageerde door Büttner na te trappen.

Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, heeft inmiddels aan Voetbal International laten weten dat de club overweegt om in beroep te gaan tegen de strafeis uit Zeist. Mochten Sparta en Kramer dat niet doen, dan komt de voormalig Feyenoorder dit seizoen niet meer in actie. Ook niet in een eventuele nacompetitie.

Voor het als voorlaatste geklasseerde Sparta staan dit seizoen sowieso nog drie wedstrijd op het programma: NAC Breda en Heracles Almelo op Het Kasteel en tussendoor gaat Sparta op bezoek in De Kuip. Daarna volgt mogelijk nog de nacompetitie.

Print Friendly, PDF & Email