Abdou Harroui heeft zijn contract bij Sparta Rotterdam met een jaar verlengd. De 20-jarige middenvelder, die afgelopen seizoen debuteerde in de hoofdmacht, is nu tot de zomer van 2021 aan de club verbonden.

”Het maakt me erg gelukkig langer bij Sparta onder contract te staan”, vertelt Harroui. ”Ik voel me erg goed bij de club en wil graag uitgroeien tot een vaste waarde. Dat Sparta nu al aangeeft langer met mij door te willen, geeft voor mij aan dat ook zij tevreden zijn en dat we hier iets moois neer kunnen zetten.”

Technisch manager Henk van Stee licht de verlenging van Harroui toe: ”We zijn erg te spreken over de ontwikkeling die Abdou doormaakt. Vorig seizoen speelde hij nog vooral bij de beloften, maar hij maakte al veel indruk en dit zet hij in de voorbereiding door. We verwachten veel van Abdou de komende seizoenen en zijn blij dat hij langer bij de club blijft.”

Print Friendly, PDF & Email