1e verdachte Straatweg-roof aangehouden

mainImage
1e verdachte Straatweg-roof aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht in het onderzoek naar de woningoverval op de Straatweg een verdachte aangehouden, een man van 28 jaar uit Rotterdam.

De politie kwam hem op het spoor onder andere met de hulp van informatie van getuigen. In het onderzoek nam de politie een rubberboot en auto in beslag. De rechercheurs van het Regionaal Team Overvallen sluiten meer aanhoudingen niet uit.

De overval gebeurde op dinsdagmorgen rond 09.10 uur. Meerdere mannen drongen toen een woning aan de Straatweg binnen, zo’n 200 meter ten noorden van de Prins Bernardkade. Mogelijk was een van deze daders als pakketbezorger gekleed. In het huis was op dat moment een bewoonster aanwezig. De mannen gingen er met onbekende buit vandoor en lieten de bewoonster geschrokken én gewond achter. Ze is door ambulancepersoneel nagekeken.

Ondanks de snelle aanhouding zoekt de politie nog meer getuigen. Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u de mannen voor of erna nog gezien? Dan hoort de politie dat graag. Om letterlijk in beeld te brengen wat er die ochtend gebeurde, is de politie ook op zoek naar camerabeelden. Met uw informatie en/of beelden kunt u terecht bij de politie Rotterdam via 0900-8844. U kunt uw informatie anoniem kwijt op 0800-7000 of vul onderstaand tipformulier in.


| Foto: Digitaal Dagblad