Dagblad010 | 538 betaalt embryo’s koe voor Laura uit Rockanje
mainImage

538 betaalt embryo’s koe voor Laura uit Rockanje

9 januari 2020, 14:08 uur
Algemeen

Laura Poot uit Rockanje droomt er al jaren van om een eigen koe van het speciale ‘Jersey’ ras te hebben. Om deze droom werkelijkheid te laten worden, besloot Laura twee embryo’s van een prijswinnende Jersey-koe uit Duitsland te kopen.

Lang hoeft Laura niet meer te wachten voordat haar droom uitkomt, haar koe staat inmiddels op het punt van bevallen. Laura stuurde de bijzondere rekening voor de embryo’s in voor de 538-actie ‘Hierrr Met Je Rekening’ en met succes. 538-dj Frank Dane vertelde haar vanochtend in de uitzending dat de rekening van €927,- volledig wordt vergoed door Radio 538.

Het jaar begint goed voor luisteraars van Radio 538. Het radiostation betaalt deze maand namelijk rekeningen van luisteraars tijdens ‘Hierrr Met Je Rekening’. Geen rekening is te gek, zolang er maar een goed verhaal achter schuilt. Tot en met vrijdag 24 januari worden elke dag mooie, gekke, bijzondere of grappige rekeningen betaald. Luisteraars kunnen hun rekening en verhaal insturen via 538.nl en de 538-app. De opvallendste inzendingen maken kans om terugbetaald te worden.


Foto: ANP