Afgetrainde Frank Roolaart de boksring in

mainImage
Afgetrainde Frank Roolaart de boksring in

In Cruise Terminal Rotterdam gaan dit weekeinde bij boksgala Gladiatoren aan de Maas niet alleen boksers (interland Nederland – USA), maar ool ondernemers met elkaar de ring in. De Cruise Terminal Rotterdam wordt hiervoor twee dagen omgetoverd tot een heuse boksarena.

Zestien zakenmensen nemen het vanavond tegen elkaar op. Het hele jaar hebben zij getraind om topfit voor de dag te komen op deze bijzondere avond. Daarnaast zamelen zij geld in voor kinderen met weerbaarheidsproblemen, die door middel van bokslessen worden geholpen.

Barendrechter Frank Roolaart, eigenaar van Hal4 in Rotterdam en ex-journalist Rotterdams Dagblad en RTV Rijnmond, laat weten klaar te zijn voor zijn gevecht: ‘’I’m ready to rumble. Vanavond mag ik in de laatste partij van Gladiatoren aan de Maas laten zien waar ik dit jaar mee bezig ben geweest. Gemotiveerd tot op het bot, kilo’s lichter, 2,5 maanden alcoholvrij en in topconditie; ben er klaar voor! Het is nu al een onvergetelijke ervaring, die ik nooit alleen had kunnen bereiken.’’Foto: Digitaal Dagblad