Beau volgt vijf Rotterdamse daklozen

mainImage
Beau volgt vijf Rotterdamse daklozen

Vanaf dinsdag 30 oktober is bij RTL 4 om 21.30 uur te zien hoe Beau van Erven Dorens vijf Rotterdamse daklozen helpt in hun strijd van de straat te komen. Hierbij krijgen ze hulp van het Leger des Heils, een team van experts en Beau. Het Rotterdam Project is het verhaal van vijf daklozen die met deze hulp het leven weer richting proberen te geven. Het tv-programma is een vervolg op het Amsterdam Project waar Beau vijf Amsterdamse daklozen volgde.
De daklozen moeten het zelf willen en zelf doen, met doorzettingsvermogen, veerkracht en hetzelfde lef waarmee ze zich jarenlang op straat overeind hebben weten te houden. De presentatie is in handen van Gouden Televizier Ring winnaar Beau van Erven Dorens.
De daklozen Soufyan (20), Stephany (24) en haar pasgeboren zoontje, Patrick (43), Hilde (54) en Yvar (28) krijgen van en via Beau alle hulp die ze nodig hebben én een pinpas met 10.000 euro. Beau: 'Met dit geld kunnen zij bijvoorbeeld een deel van hun schulden aflossen of een kamer huren. En dan kunnen ze gaan nadenken: hoe krijg ik mijn leven weer op de rit? Geld is daarin essentieel.'


Foto: Digitaal Dagblad