Bon Jovi na negen jaar weer naar Nederland

mainImage
Bon Jovi na negen jaar weer naar Nederland

Bon Jovi komt weer naar Nederland. Negen jaar na het laatste concert van de Amerikaanse rockband op Nederlandse bodem staat Bon Jovi op donderdag 13 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Dat maakte MOJO bekend.

Het Goffertpark is geen onbekend terrein voor Jon Bon Jovi en co. Dertien jaar geleden stond de band ook al eens in het Nijmeegse park. In 2006 stond het concert in het teken van de negende plaat van Bon Jovi, Have A Nice Day. Dit keer gaan de rockers de wereld over met hun dertiende plaat, This House Is Not For Sale, dat in november 2016 verscheen. Bon Jovi trekt sinds begin vorig jaar de wereld over met de gelijknamige show, na de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika zijn Japan en Australië dit najaar aan de beurt.

Volgend jaar volgt het Europese deel van de tournee. Bon Jovi komt niet alleen naar het Goffertpark. Kensington voegt zich als special guest bij de Amerikaanse rockers. Kaarten voor het Nijmeegse concert zijn vanaf vrijdagochtend 11.00 uur te koop. Bon Jovi was in juni 2010 voor het laatst in ons land, toen stond de band op het strand van Scheveningen.


| Foto: Digitaal Dagblad