Davina Michelle in voorprogramma P!NK

mainImage
Davina Michelle in voorprogramma P!NK

Zojuist is live in de uitzending van RTL Late Night bekendgemaakt dat de Rotterdamse Davina Michelle het voorprogramma van P!NK op 11 augustus op het Malieveld in Den Haag mag verzorgen. De zangeres, die dit zelf nog niet wist, werd door presentator Twan Huys volledig verrast met dit nieuws. Kaarten voor het extra concert van P!NK in Den Haag zijn reeds in de verkoop.

In 2017 plaatste Davina Michelle, die opgroeide in Nieuwerkerk aan den IJssel, een cover van P!NK's nummer ‘What About Us’ op haar Youtube-kanaal. De onverwachte, positieve reactie van het internationaal popicoon P!NK hierop, zorgde ervoor dat Davina Michelle in korte tijd bekend werd in zowel Nederland als Amerika. Hoe groot het succes in eigen land inmiddels is, wordt duidelijk door haar hit ‘Duurt Te Lang’, die voor de achtste opeenvolgende week op de eerste plaats in de Top 40 te vinden is. Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Bovendien ontving Davina Michelle eerder deze week de Top 2000 Award als hoogste nieuwe Nederlandse binnenkomer. De zangeres, die genomineerd is voor een Edison, staat met ‘Duurt Te Lang’ op positie 477.

In het kader van haar Beautiful Trauma World Tour 2019 geeft P!NK twee concerten in Nederland. Vorige week voegde ze de extra show op zondag 11 augustus op het Malieveld in Den Haag toe wegens de grote vraag naar kaarten. Het concert dat op zondag 16 juni in de Johan Cruijff ArenA plaatsvindt was binnen enkele minuten uitverkocht.


| Foto: Digitaal Dagblad