Een nieuw plein voor de wijk Middelland

mainImage
Een nieuw plein voor de wijk Middelland

Aanstaande zaterdagmiddag 15 december opent wethouder Barbara Kathmann een totaal gerenoveerd Middellandplein. Het nieuwe plein is de kroon op het werk van het programma Mooi, Mooier, Middelland. De festiviteiten omvatten rondleidingen, muziek, eten, drinken en gezelligheid.

Voor de opening op zaterdagmiddag 15 december is een klein winterfestival opgetuigd met draaimolen, kerstboom, lampjes en diverse stands van lokale ondernemers met heerlijk eten en drinken. Van knapperige baklava tot vega bara’s, poffertjes en warme stoof met brood.

Met de opening van het Middellandplein wordt ook de eerste periode van het programma Mooi, Mooier, Middelland afgesloten. Om 14.00 uur (verzamelen op Middellandplein) kun je verschillende routes door de wijk lopen om resultaten van het programma te bekijken.

De rondleidingen eindigen om 16.00 uur met lekkers en gezelligheid op het Middellandplein. Als kers op de taart openen we om 16.30 uur het nieuwe Middellandplein en vieren we de behaalde resultaten van het programma Mooi, Mooier, Middelland.


Foto: Digitaal Dagblad