Erasmus MC bij Rotterdam Make It Happen

mainImage
Erasmus MC bij Rotterdam Make It Happen

Het Erasmus Medisch Centrum sluit aan bij de Rotterdam Make It Happen merkalliantie. De toetreding van Erasmus MC betekent dat opnieuw een bekend Rotterdams merk zich verbindt aan het Rotterdam Make It Happen gedachtegoed.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Rotterdam Partners, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals dinsdag tekenden burgemeester Aboutaleb namens de merkalliantie en Ernst Kuipers namens Erasmus MC hiertoe de formele overeenkomst.

Jannelieke Aalstein, voorzitter merkalliantie: ''De toetreding van Erasmus MC tot de Rotterdam Make It Happen familie betekent dat de slagkracht en het bereik van Rotterdam Make It Happen verder wordt vergroot. Erasmus MC is nationaal en internationaal een sterke en vooraanstaande speler op het terrein van zorg, wetenschap en -onderwijs; belangrijke speerpunten binnen de Rotterdamse economie. Daarnaast is het in Rotterdam een gezichtsbepalende instelling, een ‘stad binnen de stad’ en één van de grootste werkgevers in de stad en regio. Wij zijn enorm trots dat Erasmus MC zich aan het merk en het gedachtegoed van Rotterdam Make It Happen wil verbinden en zien uit naar een zeer succesvolle samenwerking.''

''Het is geweldig om de handen ineen te slaan met de partners van Rotterdam Make it Happen Merkalliantie, stuk voor stuk organisaties die van Rotterdam een betere, mooiere, leukere stad maken. Ik kijk er naar uit om kennis en inzichten van het Erasmus MC te delen en te leren van die van anderen zodat we de stad samen ook gezonder kunnen maken. Met zijn allen bereiken we nóg meer'', zegt Ernst Kuipers, voorzitter van de Raad van bestuur van het Erasmus MC.


Foto: Digitaal Dagblad