Fairf bij laatste 15 ASN Bank Wereldprijs

mainImage
Fairf bij laatste 15 ASN Bank Wereldprijs

Het Rotterdamse Fairf behoort tot de laatste vijftien start-ups die kans maken op de ASN Bank Wereldprijs 2018. Het bedrijf heeft met een duurzame muurverf een kleurrijke samenleving voor ogen. De verfproductie heeft een minimale impact op het milieu en bevat gerecycled sloophout als belangrijkste ingrediënt.

Ook de andere laatste veertien genomineerde start-ups hebben ideeën ontwikkeld die zouden kunnen leiden tot de echte verandering waar we naar op zoek zijn in de wereld. Er waren in totaal 199 inzendingen met uiteenlopende ideeën - van hardloopkleding van gerecyclede PET-flessen en piepschuim van schimmeldraden tot een haaienhuidstructuur voor brandstofbesparing. Ze werden ingezonden voor de thema’s Mens & Samenleving, Natuur & Milieu en Klimaatbescherming.

ASN Bank reikt voor de elfde keer de prijs uit aan duurzame ondernemers om hun idee een vliegende start te geven. Op woensdag 14 november maakt een vakjury voor elk thema de winnaar bekend. Ook wordt een publieksprijs overhandigd aan het project met de meeste stemmen.

[caption id="attachment_55422" align="alignnone" width="1000"] Fairf laat zijn produkten ook met de bakfiets bezorgen[/caption]

 


Foto: Digitaal Dagblad