Genomineerden Ondernemersprijs bekend

mainImage
Genomineerden Ondernemersprijs bekend

Helloprint, i3D.net en de VANAD Group zijn door een vakjury genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018, die 19 november voor de 34e keer in het WTC wordt uitgereikt. Het publiek kan nu stemmen voor de eindbeslissing op: www.rotterdamseondernemersprijs.nl

Helloprint is een internationaal technologiebedrijf dat ondernemers en consumenten een internationaal platform biedt waar consumenten duizenden verschillende geprinte en bedrukte materialen kunnen kopen voor zowel zakelijk als privégebruik. Ruim 600.000 klanten in 8 Europese landen maken gebruik van het platform. Helloprint de oprichter en initiatiefnemer van WeTechRotterdam.

i3D.net uit Capelle aan den IJssel levert high performance hosting aan overheden en organisaties in de gaming-, onderwijs-, zorg-, sport-, e-commerce-, telecom- en hostingsector. Het bedrijf heeft zijn wortels in de gaming-industrie.

VANAD Group helpt grote en kleine bedrijven met het optimaliseren van hun customer experience: van het volledig of gedeeltelijk overnemen van een klantcontactafdeling, het begeleiden van verandertrajecten, het optimaliseren van processen op basis van business analytics én met de nieuwste technologieën tot het opleiden van medewerkers.


Foto: Digitaal Dagblad