Jandino Asporaat terug in Ahoy

mainImage
Jandino Asporaat terug in Ahoy

Het werd een groot succes vorig jaar, de allereerste editie van I Love Urban. Het grootste indoor urban festival van Jandino Asporaat verkocht binnen een mum van tijd uit. Daarom breidt de organisatie dit jaar uit. Naast acts van onder andere Broederliefde, Lil’Kleine en Frenna, wordt het publiek zaterdag 24 november getrakteerd op een extra zaal in Ahoy Rotterdam die speciaal voor de gelegenheid wordt gehuld in Caribische sferen.

“Het ene moment ben je in de urban wereld en even later op een carnavalsfeest waar ze in Rio nog jaloers op kunnen zijn”, zegt gastheer van de avond Jandino Asporaat.

“Het is één van de tofste projecten die ik ooit heb gedaan! Ahoy is straks opnieuw het epicentrum van heel veel blije mensen!”

De extra zaal komt als geroepen. “Die extra capaciteit gaan we ongetwijfeld ook weer uitverkopen, want dit is een feest dat je echt niet wilt missen!, aldus Asporaat. “Vorig jaar ging om een uur of 7.30 de laatste feestganger naar huis. Om 6.30 uur waren er nog 4.000 mensen aan het dansen. Dat is heel bijzonder. Het was echt weer dat gevoel van vroeger: dat je zo lang mogelijk in de club wilde blijven. Ik was zelf een van de laatsten”.

Toch willen sommigen hun kaartje pas op het allerlaatste moment kopen. Jandino: “Als het dan weer gaat zoals vorig jaar, grijp je mis, dan is alles al uitverkocht. Ik vind het echt erg dat we vorig jaar aan zoveel mensen ‘nee’ moesten verkopen”. Ook dit jaar gaat het hard. Op dit moment is de organisatie ticketfase 3 gestart. Fase 1 en 2 zijn al uitverkocht.

Op Jandino staat geen maat. Zijn comedyshows kregen eerder Ahoy, de Ziggo Dome en zelfs De Kuip nokkie vol. De bezoekersaantallen voor de tweede editie van I Love Urban ziet hij dan ook met vertrouwen tegemoet. “We hebben al vaak genoeg bewezen dat we in de grootste zalen ook een groot feest kunnen bouwen”. De line-up is zo goed als rond, maar heeft ook nog wat verrassingen in petto. “Reken maar op enkele nog niet aangekondigde gasten!”, aldus Asporaat.

De volledige line-up:
Urban area: Lil’ Kleine, Frenna, Broederliefde, Biggi, DYNA, Freddy Moreira, Dave Roelvink, Bizzey, Johnny 500 and more. Hosted by Marboo. Caribean area: La Rouge, Cache Royale, Ir-Sais, Don James, Superior, Jah and more.
Hosted  by Shay (FunX).


Foto: Digitaal Dagblad