Jeugd van Tegenwoordig op Kralingse Bos Festival

mainImage
Jeugd van Tegenwoordig op Kralingse Bos Festival

Het duurt nog even maar nu zijn al de eerste namen van het Kralingse Bos Festival bekendgemaakt. Het gaat om Chris Liebing, Craig David en De Jeugd van Tegenwoordig. Op zaterdag 27 april staan zijn op het podium.

Na de eerste editie van vorig jaar zijn veel klachten binnengekomen. Er waren onder andere klachten over de lange wachtrijen bij de entree van het festival, maar ook stonden mensen veel te lang bij de bar om drinken te halen. Dat moet vanaf volgend jaar anders.

Vooral jongeren zitten tegenwoordig veel op social media. Daar laten veel mensen hun ervaringen weten aan de buitenwereld. De organisatie van het festival heeft daarom besloten er een thema aan te verbinden: De Stem.

Bezoekers van het festival kunnen nu op een speciale manier hun stem laten horen. Er is een speciale telefoonlijn in het leven geroepen waar iedereen een boodschap kunnen achterlaten. Bezoekers kunnen bellen naar 010-3076336. Daar kan je ideeën laten horen, maar ook leuke verhalen, frustraties of liefdesverklaringen.


Foto: Digitaal Dagblad