Kaj Gorgels nieuwe presentator ‘Expeditie Robinson’

mainImage
Kaj Gorgels nieuwe presentator ‘Expeditie Robinson’


De Rotterdamse vlogger en televisiepresentator Kaj Gorgels (28) is de nieuwe presentator van ‘Expeditie Robinson’ Samen met Nicolette Kluijver neemt hij de presentatie van het twintigste seizoen op zich.

Gorgels kijkt uit naar de eerste opnames: “Deelname aan het programma waar ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou presenteren. Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen.”. Kaj vertelt vanavond exclusief in ‘RTL Boulevard’ meer hierover.


Werner van Es, programmadirecteur RTL 5: “Wij zijn heel blij dat Kaj als fan en oud-kandidaat nu presentator wordt van één van onze meest geprezen programma’s. Hij is een talent dat lef, humor en scherpzinnigheid combineert met de gave om een speciale band aan te gaan met zijn kijkers. Samen met zijn eigen ervaring bij ‘Expeditie Robinson’, gaat dit volgens mij een extra dimensie toevoegen voor het programma. We wensen hem en Nicolette alle succes.”


Over het tumult dat vorig jaar ontstond rond het vertrek van Dennis Weening zegt Van Es het volgende: “Er is veel te doen geweest rond het vertrek van Dennis Weening. Dat vinden wij heel jammer. We hebben in de communicatie fouten gemaakt, die voor onnodige ruis en speculatie hebben gezorgd. Het is nu tijd om vooruit te kijken. We willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn onmiskenbare aandeel in het succes van ‘Expeditie Robinson’ en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe plannen.”


Kaj Gorgels is volgens RTL één van de grootste talenten. In 2018 won hij de Televizier Talent-award en in 2017 was hij zelf finalist van ‘Expeditie Robinson’. Hij presenteerde voor RTL onder andere ‘SOS: Mijn Vakantie Is Een Hel’ en ‘Temptation Island VIPS’.

Foto: Digitaal Dagblad