Parkeerkosten remmen komst agenten

mainImage
Parkeerkosten remmen komst agenten

De Basiseenheid van de politie in Rotterdam Centrum heeft weinig tot geen mogelijkheden om zijn agenten te laten parkeren tijdens hun diensten. Agenten die in Rotterdam willen komen werken zien de hoge parkeerkosten als grote drempel om hier aan de slag te gaan. In de ogen van de Rotterdamse VVD is dat een onwenselijke situatie.

Fractievoorzitter Vincent Karremans heeft in een brief aan het hoofd van de politie – burgemeester Aboutaleb – laten weten dat de VVD het prijs stelt wanneer er zo snel mogelijk creatief gekeken wordt naar de mogelijkheden die de gemeente heeft om de politieagenten zo goed mogelijk te faciliteren. ‘’Als een agent die buiten onze stad woont is het (openbaar) vervoer geen optie, vooral als nachtdiensten moeten worden gedraaid’’, vindt Karremans, die de openstelling van de gemeentelijke parkeergarage onder het Timmerhuis als optie meegeeft.

[caption id="attachment_57192" align="alignnone" width="4000"] Openstelling parkeergarage onder Timmerhuis optie voor agenten?[/caption]

 


| Foto: Digitaal Dagblad