Dagblad010 | Porsche gaat op de plek van John van Dijk

Porsche gaat op de plek van John van Dijk

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Frame Vastgoed heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Pon Luxury Cars voor een nieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam, direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder. De locatie waarop nu het oude pand van Van Dijk Mercedes staat krijgt daarmee een fascinerende facelift. De bouw begint einde van dit jaar en zal ruim een jaar duren.

Het pand krijgt twee exclusieve showrooms voor twee andere luxe automerken van Pon Luxury Cars, betreffende Bentley en Lamborghini. Het Porsche Centrum Rotterdam verlaat daarmee de huidige locatie aan de Autostrada.

Frame Vastgoed is al geruime tijd eigenaar van de locatie langs de A20. Voorheen was dat de bekende Rotterdamse zakenman John van Dijk. De oud hoofdsponsor van SVV in de tijd dat Dick Advocaat er trainer was, ging enkele jaren geleden failliet. Hij woonde toen in Monaco. Nu in Frankrijk. Het vrij dramatische einde van het Van Dijk-imperium werd anderhalf jaar geleden beschreven in het zakenmagazine FRIENDS IN BUSINESS.

 

[caption id="attachment_48670" align="alignnone" width="1021"] John van Dijk, foto magazine FRIENDS In BUSINESS[/caption]

 


Foto: Digitaal Dagblad