Ronnie Flex vader, moeder blijft raadsel

mainImage
Ronnie Flex vader, moeder blijft raadsel


''Ik heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is.. maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen”, schrijft de rapper op zijn instagram-account bij een 3D-echo foto van zijn ongeboren kind. Wie de moeder is van het kindje, is nog niet bekend.


Ronnie geeft in de post aan dat het kindje niet gepland is, maar dat hij nu al super veel van de baby houdt en het kindje ‘zwaar welkom is’. Het kindje was op 3 oktober ruim 27 weken oud. Inmiddels is de moeder dus ruim 30 weken zwanger, wat zou betekenen dat het kindje begin volgend jaar geboren wordt.

De Rotterdamse rapper geeft aan verder geen interviews te geven over het nieuws, of statements af te geven. Hij laat het bij deze post. Ronnie Flex, die eigenlijk Ronell Langston Plasschaert heet, zou al een tijdje een relatie hebben met YouTube-fenomeen Famke Louise. Dat is echter nooit bevestigd.


Op het instagram-account van Famke Louise is te zien dat ze gisteravond laat nog drankjes aan het drinken was in Amsterdam. Van een zwangerschap bij haar lijkt dus onwaarschijnlijk. Ronnie Flex zou ook hebben gedatet met zangers Maan, die inmiddels al even samen is met dj Tony.

Foto: Digitaal Dagblad