Vergeten Rotterdamse kind in de Efteling

mainImage
Vergeten Rotterdamse kind in de Efteling

De Rotterdamse wethouder Grauss (CU/SGP) vergezelde zaterdag de vergeten kinderen uit de havenstad tijdens een dagje Winter Efteling. Rotterdam was een van de 37 gemeenten van Nederland die kinderen voor dit festijn mocht inschrijven. In totaal hebben 1500 kinderen in gezelschap van hun ouders of opvoeders het pretpark bezocht. Ze werden per Hartenbus naar Kaatsheuvel vervoerd. De Stichting Het Vergeten Kind organiseert deze activiteit speciaal in de decembermaand, omdat deze feestmaand voor kwetsbare kinderen een extra moeilijke periode is. In de Efteling waren de kinderen nog nooit geweest.

[caption id="attachment_64237" align="alignnone" width="900"] De begeleiders van de 1500 kinderen, met 3e van rechts de Rotterdamse wethouder Grauss.[/caption]

Het Vergeten Kind strijdt voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen in Nederland en organiseert projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen en zet zich in voor een positieve omgeving waar het veilig is en waar warmte en positieve aandacht is.


| Foto: Digitaal Dagblad