(VIDEO): Jordi Woerts in Kenia (1)

mainImage
(VIDEO): Jordi Woerts in Kenia (1)

Na zijn serie over Rotterdam en Zuid-Afrika is Jordi Woerts weer terug met een nieuwe reeks foto’s en video’s over zijn laatste reis naar Kenia. Hij participeerde begin 2018 in het Photography & Wildlife Conservation-project in het Kruger Park in Zuid-Afrika, dat in het teken stond van het vergaren van belangrijke informatie over het ecosysteem om de dieren te beschermen voor  stroperij en hongersnood. In November 2018 besloot hij daarom wéér naar Afrika te reizen; dit keer voor een Big Cat Monitoring-project in het Maasai Mara Nationale Reservaat in Kenia waar hij data verzamelde over de grote katten: cheetahs, luipaarden en natuurlijk leeuwen.
Zijn persoonlijke doel nu hij terug is in Nederland: het tonen van de schoonheid van de dieren en het benadrukken van het belang van een gezond ecosysteem. Dit probeert hij te doen met behulp van zijn eigen website, Instagram account en via Dagblad010. De komende twaalf weken neemt hij u mee in zijn reis naar Kenia.

Beginnend - vandaag - met zijn prachtige allesomvattende video tijdens zijn drie weken in het Nationale Park. Bekijk de video en neem ook een kijkje op zijn Instagram (@jwwlphoto) en website (www.jordiwoerts.com) waar nu zijn schitterende ‘African Wildlife’ jaar kalender te bestellen is voor slechts 14.95.Klik hier voor meer foto's en info


Foto: Digitaal Dagblad