Vincent Karremans ontmoet Prins Harry

mainImage
Vincent Karremans ontmoet Prins Harry

Vincent Karremans, de fractievoorzitter van de VVD in Rotterdam, heeft gisteren kennis gemaakt met Prins Harry, de hertog van Sussex.

De ontmoeting vond plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam tijdens een receptie van de ''Young Dutch thought-leaders'' op initiatief van de Britse ambassade.
Karremans vertegenwoordigde bij die gelegenheid zijn eigen Rotterdamse bedrijf Magnet.me - een banensite voor studenten.

Een van de onderwerpen die ter sprake kwam was het programmeren in het onderwijs, één van de coalitiepunten in Rotterdam en verder vond de kleinzoon van de Engelse vorstin dat het Britse accent van Karremans ''achteruit was gegaan'', maar voegde hij eraan toe ''daar hebben er wel meer last van die lang in Londen wonen.''

"Een relaxe, aardige en toffe kerel'', beoordeelde Karremans zijn nagenoeg leeftijdgenoot, die in Amsterdam ook deelnam aan een internationale conferentie over aids. De prins was daar aanwezig als vertegenwoordiger van zijn eigen stichting Sentebale, die zich inzet voor kansarme kinderen met hiv in Afrika.


Foto: Digitaal Dagblad