Anouar Hadouir speelt ook komend seizoen voor Excelsior Rotterdam. De 35-jarige middenvelder heeft zijn contract met een jaar verlengd. ”Ik ben er hartstikke blij mee’’, zegt Anouar Hadouir over zijn contractverlenging. ,,Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis bij deze club en daarom ben ik heel blij dat ik ook komend seizoen deel mag uitmaken van de Excelsiorfamilie. Het is een kleine en gezellige club die bij mij past. Die klik is belangrijk, want het is prettiger werken als je je ergens thuis voelt.’’

Hadouir is met zijn 35 jaar en 366 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam de meest ervaren speler in de selectie van Excelsior. ,,Diep in mijn hart wist ik al dat ik door wilde bij Excelsior, maar dat moet natuurlijk van twee kanten komen. Ik voel me goed, heb het naar mijn zin en hoefde er dus niet lang over na te denken toen bleek dat Excelsior door wilde.’’

Print Friendly, PDF & Email