Barendrecht kansloos tegen HHC Hardenberg

29 September 2018, 18:39 uur

BVV Barendrecht was vanmiddag op eigen veld kansloos tegen HHC Hardenberg. De gasten gingen met een 0-4 overwinning naar huis. Barendrecht had geen antwoord op Sargon Gouriye, want hij scoorde liefst drie keer.

HHC kende een prima begin van de wedstrijd, want al na zes minuten schoot Rick Hemmink de openingstreffer tegen de touwen. Halverwege de eerste helft verdubbelde Gouriye de marge. Vlak voor rust was het Gouriye die met zijn tweede van de middag het duel leek te beslissen.

In de tweede helft probeerde Barendrecht op jacht te gaan naar de 1-3 om zo het duel weer spannend te maken, maar was het weer Gouriye die zijn derde van de middag maakte. Vlak daarna kreeg de aanvaller een publiekswissel van trainer Gert Jan Karsten en werd hij vervangen door Dérian Reinders. De ploeg van trainer Albert van der Dussen hier hier weinig tegenoverstellen.

Excelsior Maassluis behaalde een knappe overwinning bij Katwijk. Waarschijnlijk had de ploeg van trainer Jack van den Berg het bekerduel met Heerenveen nog in de benen, want de kampioen van vorig jaar viel enorm tegen. Excelsior Maassluis liep via Giovanni da Fonseca, Daan Smith en Vincent van den Berg makkelijk uit naar een 0-3 voorsprong. Daarna kwam Katwijk door Robbert Susan en Marciano Mengerink even terug tot 2-3, maar Daan Blij besliste het duel definitief in het voordeel van Excelsior Maassluis: 2-4