Barendrecht na snelle rode kaart kansloos

24 November 2018, 19:09 uur

Voor Barendrecht was de thuiswedstrijd tegen koploper AFC in de tweede divisie vanmiddag eigenlijk al na tien minuten afgelopen, want toen kreeg Oulad-Ali na een op Yordi Teijsse een rode kaart. De speler van Barendrecht deed het niet eens opzettelijk, maar was wel te laat en raakte in plaats van de bal het scheenbeen van de tegenstander.  Nog voor rust opende  Yordi Teijsse namens de gasten de score: 0-1. In de tweede helft voerde hij ook de voorsprong op naar 0-2 en maakte Raily Ignacio Barendrecht helemaal kansloos: 0-3.. Doordat nummer twee IJsselmeervogels verloor bij HHC staat AFC met 31 punten uit 13 duels vier punten voor op Jong Sparta en IJsselmeervogels, die beide 27 punten hebben.

Opstelling Barendrecht: v.d. Ploeg; Almeida, Aarts, Oulad-Ali, v. Deelen; Cohen, Mourits, Dogan (Krolis/62) , Martijn (Haidary/62), Bakour, Dabghian (Wolters/65)