François Geurds, bekend van de diverse Rotterdamse FG-restaurants, heeft heerlijke én bijzondere bonbons in zijn assortiment.

De vullingen zijn verre van alledaags. De ganache is bij de ene bonbon op basis van room, bij de andere op basis van fruitpuree. De smaken zijn geen dag hetzelfde: van framboos/roos/lychee/voatsiperifery (wilde peper uit Madagaskar) tot Bacardi Cola tot chrysant/kers tot dashi (Japanse bouillon)/ kombu, alle (on-)denkbare smaken komen aan bod.

De shell van de bonbons is beduidend slanker dan gemiddeld waardoor hij een mooie krak heeft. Het geheim van de shell zit ‘m in de kristallisatie van de chocolade, de chocolade wordt op de juiste temperatuur getempereerd, ofwel getableerd. De designs –van Mondriaan tot Delfts blauw – bestaan uit louter gekleurde cacaoboter. Ze bevatten geen belastende kunstmatige toevoegingen.

FG Bonbons kosten in de losse verkoop €1,40 per stuk en zijn per 6, 9, 12 of 24 stuks verkrijgbaar. Ze zijn uitsluitend te bestellen via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl/ info@fgfoodlabs.nl en vervolgens op afgesproken tijdstip af te halen bij FG Restaurant of FG Food Labs aan de Katshoek 37b-41 in Rotterdam.

Print Friendly, PDF & Email