Met Love Music lanceert de Doelen een nieuwe serie concerten. Love Music brengt spannende cross-overs tussen world, jazz en klassiek met pop, spoken word en elekronica: muziek van nu, door artiesten die niet in hokjes denken. Love Music gaat over liefde voor muziek en de serie richt zich dan ook op de optimale muziekervaring.

Donderdag 27 september is Binkbeats de openings-act van Love Music. Binkbeats haalde met zijn serie Beats Unraveled miljoenen views op het Londense dj-platform The Boiler Room en was onder meer percussionist van The Kyteman Orchestra.

Love Music brengt van september 2018 tot en met mei 2019 concerten uit verschillende genres van ongeveer een uur, zonder pauze en met wisselende hosts en DJ’s. De aankleding van de avonden is in de sfeer van Love Music: rauw, intiem, clubby en na de show draait een DJ een passende set om nog een drankje te doen en na te dansen.

Kaarten voor Love Music, vanaf €10,-, zijn te verkrijgen bij de kassa van de Doelen, online via www.dedoelen.nl en telefonisch via 010-2171717.

Print Friendly, PDF & Email