De Nolensstraat in Rotterdam-Blijdorp was gisteravond het toneel van een brutale beroving. Twee mannen met een vuurwapen bedreigden een man in zijn eigen auto. De daders gingen er met zijn geld en andere waardevolle bezittingen vandoor.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Barendrecht, had op de Nolensstraat afgesproken om een vriendin op te pikken. Toen hij nog even met het meisje in de auto zat, trokken twee onbekende mannen de autodeur open. Het meisje wist weg te komen, terwijl de berovers in de auto plaatsnamen. Ze gaven het slachtoffer de opdracht een stukje te gaan rijden en onderwijl alles wat hij bij zich heeft aan hun te geven. Zij richtten daarbij een vuurwapen op hem, dwongen hem daarna de auto te stoppen, namen de sleutels mee en gingen er te voet vandoor.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u vrijdagavond rond half tien s avonds iets verdachts gezien op of rond de Nolensstraat, meldt dit dan alstublieft bij de politie via 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl.

Print Friendly, PDF & Email