Opname van intakegesprek mislukt

mainImage
Opname van intakegesprek mislukt

Het intake-gesprek, dat Vestia maandagmiddag om 14 uur wilde voeren met Hilledijkbewoner Ahmed Abdilahi, is niet doorgegaan. Reden: Abdilahi, bewoner van een van 599 te slopen woningen in de Tweebosbuurt, wilde dat het gesprek zou worden gefilmd door een belangstellende journalist. 

De Vestia-medewerker liet weten dat hij daar vooralsnog niet aan wilde meewerken. Hij houdt ruggespraak met Vestia over hoe om te gaan met buurtbewoners, die hun intakegesprek willen laten filmen. 

Morgenmiddag is er weer een gesprek, waarvan de bewoner - de heer Bijlsma uit de De la Reijstraat - wil dat er een video-opname van wordt gemaakt. Onbekend is in hoeverre dat gesprek wel kan doorgaan. 

Over de sloop van de Tweebosbuurt is vanavond een bijeenkomst bij de speeltuinvereniging aan het Afrikaanderplein 38. De PvdA komt hier op bezoek om uit te leggen waarom zij vorige week donderdag instemde met de sloop van de buurt. Ook zal Rood, de jongerenafdeling van SP, aanwezig zijn om ‘de PvdA raadsleden te wijzen op hun fout om mee te stemmen met de sloop van deze oude volkswijk’. Aanvang om 19.30 uur. 

Zie ook Tweebosbuurtnieuws


Foto: Digitaal Dagblad