Leefbaar Capelle en VVD vormen samen de coalitie in Capelle aan den IJssel. Onder leiding van formateur Gerrit Kruijt hebben zij een akkoord gesloten met als titel ‘Met het oog op morgen’.

”Met het oog op morgen met onze blik gericht op Capelle is geschreven om samen met Capellenaren te werken aan een nog beter Capelle. Er gaat heel veel goed in Capelle, maar soms kan het nog beter. Leefbaar Capelle en VVD kijken uit naar de dialoog met de Capellenaren en het debat in de gemeenteraad in deze bestuursperiode”, aldus een woordvoerder.

Leefbaar Capelle en de VVD hebben het coalitieakkoord donderdag gepresenteerd in het Kinderlab. Gerrit Kruijt, oud gemeentesecretaris/algemeen directeur, heeft als formateur opgetreden. Tijdens de presentatie heeft hij zijn bevindingen gedeeld. Ans Hartnagel en Harriët Westerdijk hebben het coalitieakkoord toegelicht.

Tijdens de presentatie zijn de kandidaat wethouders voorgesteld: Ans Hartnagel (Leefbaar Capelle), Harriët Westerdijk (VVD), Dick van Sluis (Leefbaar Capelle), Marc Wilson (Leefbaar Capelle) en Nico van Veen (VVD).

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter