Auteur Bianca van der Reijden uit Capelle aan den IJssel lanceerde op 31 augustus haar nieuwe boek ‘Manipulatie’. Een aangrijpend en ontroerend verhaal over de verwoestende schade die sekteleiders kunnen aanrichten.

Het boek vertelt het spannende verhaal van de zestienjarige Alice die een veilige thuishaven mist en daardoor ontvankelijk is voor de charmes van een oudere man. Hij palmt haar in en neemt haar met allerlei mooie beloftes mee naar zijn familie. Deze familie blijkt echter een sekte te zijn, met zeer afwijkende leefgewoontes. Eenmaal binnen, laten zij haar niet meer gaan. De gebeurtenissen daar zijn zo pijnlijk, dat zij voor een moeilijke keuze staat. Zich overleveren aan de groep of vluchten met alle gevolgen van dien.

Bianca van der Reijden (1970) heeft zelf geen persoonlijke ervaringen met het leven in een sekte, maar is wel bekend met de macht die manipulatieve personen op iemands leven kunnen hebben. Op emotionele wijze geeft ze de invloed en gevolgen hiervan weer. Ze hoopt evenals met haar eerste boek ‘Open ogen- hooggevoelige kinderen en pubers in de huidige maatschappij’, mensen te helpen en een waarschuwing af te geven aan de maatschappij.

‘Manipulatie’ van Bianca van der Reijden is op vrijdag 31 augustus 2018 verschenen en is online te koop via: www.boekenbestellen.nl en www.manipulatie.nl

Print Friendly, PDF & Email