Er wordt dit weekend wat afgedanst. Op 2 en 3 juni vindt namelijk 1STAGE! plaats. Artiesten laten zaterdagavond hun dansbewegingen zien in het Luxor Theater. Op zondag zijn er overdag gratis optredens op het Schouwburgplein.

Het Luxor staat, op zaterdag tussen 13.00 en 20.00 uur, in het teken van dans. Zo zijn er overdag workshops en een UrbanMarkt. Daarnaast zijn er verschillende battles met uiteenlopende dansstijlen. Van Bollywood tot hiphop en van Kizomba tot tribal dance: alles komt aan bod. ’s Avonds is er dans-showcase in het theater met regionale, nationale en internationale artiesten.

Het dansfeest gaat zondag vrolijk verder. Internationaal dansfeest doet dan mee aan verschillende battles en optredens. Ze worden begeleidt door DJ Cut Nice en DJ Lucas Benjamin. Iedere danser of dansgroep kiest welke dj hem of haar bij zal staan tijdens de battles. De strijd zal niet alleen losbarsten tussen de dansers maar ook tussen de dj’s. Het evenement is gratis te bezoeken tussen 13.00 en 20.00 uur.

Print Friendly, PDF & Email