Dirk Kuyt heeft vanmiddag bij zijn rentree voor Quick Boys niet het verschil kunnen maken in de 3e divisie. De Katwijkse club, waar hij zijn loopbaan begon voordat FC Utrecht hem een contract aanbood, verloor thuis van Jong Groningen met 0-2. Voor de ranglijst maakte de nederlaag niet veel uit. Quick Boys had het geluk dat koploper Spakenburg hetzelfde lot trof en onderuit ging tegen Jong Twente. Aan kop van de ranglijst is er daarmee niets veranderd. Spakenburg heeft 58 punten en Quick Boys als nummer twee 53. Beide uit 26 wedstrijden.

Dirk Kuyt, die bij Quick Boys assistent-trainer is, speelde de volledige 90 minuten mee. ””Met de benen ging het goed, met het hoofd wat minder”, reageerde hij na afloop van de wedstrijd in gesprek met Omroep West. “Fysiek was het redelijk tot goed, maar de uitslag was natuurlijk teleurstellend. Je doet je best en je doet er alles aan, maar het zat er niet in.”

“Ik heb niet per se de behoefte om nog te voetballen, maar na het stoppen heb ik wel meteen lidmaatschap aangevraagd bij Quick Boys. Voor als ik ooit de club kon helpen met personele problemen voorin, daar wil ik mijn nek wel voor uitsteken. Ik wilde het verschil maken, maar Jong Groningen was een maatje te groot.”

Print Friendly, PDF & Email