Dylan Vente scoort er twee van de vijf

27 August 2018, 23:28 uur

Jong Feyenoord heeft een uitstekende overwinning geboekt op Jong VVV-Venlo/Helmond Sport. Maandagavond werd die ploeg op Varkenoord met liefst 5-0 verslagen. Dylan Vente  had een groot aandeel in de zege met twee goals, terwijl El Hankouri er één voor zijn rekening nam en twee assists.

Het was ook El Hankouri die de score opende voor het team van trainer Peter van den Berg. De buitenspeler trok in de tiende minuut van de wedstrijd in de Reservecompetitie naar binnen en haalde verwoestend uit.

Twee minuten later bracht hij spits Dylan Vente in stelling met een afgemeten voorzet, waarna hij dit in de 26ste minuut opnieuw deed voor een andere afmaker: Yassin Ayoub. Daardoor ging Jong Feyenoord met een comfortabele 3-0 voorsprong rusten.

Ook na de pauze had de belofteploeg op het eigen sportpark de overhand en werd de score nog verder uitgebreid uit twee rake vrije trappen. In de 65ste minuut knalde Vente zijn tweede van de avond binnen, waarna Luis Sinisterra twee minuten later de eindstand op fraaie wijze op 5-0 bepaalde.

Door de overwinning komt Jong Feyenoord op zes punten na drie duels in Poule B van de Reservecompetitie. Op maandag 1 oktober staat de volgende wedstrijd in die competitie op het programma. Dan neemt het team het op tegen Jong FC Dordrecht.

Scoreverloop:
10’ Mo El Hankouri 1-0
12’ Dylan Vente 2-0
26’ Yassin Ayoub 3-0
65' Dylan Vente 4-0
67' Luis Sinisterra 5-0